BANDS

Ørsted & Frost

Vinterbarn release date 11. December

Photo: Jens Munk

Bandet Ørsted & Frost – består af søskendeparret Emilie og Troels. Sammen har de komponeret deres første single “Vinterbarn”. Hør den på itunes mm. eller på dette link: https://oerstedogfrost.lnk.to/Vinterbarn 

Troels Frost Kvartet –

Jernbaneøen.

 

Drawing by Nynne Reumert.
Feat. Strange, Knudsen & Holm.

Record release February 2018

The Band:

Troels Frost: Guitar, Cecilie Strange: Tenor Saxophone, Niels W Knudsen: Bass, Danni Holm: Drums
Composed by Troels Frost

Frost, Williams & Co

Photo: Rafael Guerrero.

Anmeldelse af Ivan Rod.

Frost, Williams & Co: Havnebussen

13. JUNI 2016

(…) Havnebussen består af ti numre, skrevet af henholdsvis guitaristen, Troels Frost, og bassisten, Peter Williams. Enkelte af disse numre er betitlet efter referencepunkter på havnebussens rute: Det gælder f.eks. Holmen North og Ndr. Toldbod. (…) Kvintettens instrumentale jazzmusik er smuk, lyrisk, melodisk og især båret af de to strengeinstrumenter, men også af saxofonisten, Magnus Poulsen, pianisten, Carsten Svanberg, og trommeslageren, Danni Holm. Musikken swinger, er livsglad og fremadskuende. Rig på stemninger og fine klangflader. (…)

***  /  Gateway Music  /  70 min.

Bandet består af:

▪Troels Frost – Guitar
▪Peter Williams – Bass Ukulele, Bass Guitar
▪Magnus Poulsen – Alto Sax
▪Carsten Svanberg – Piano
▪Danni Holm Jensen – Drums
Link: http://havnebussen.peterwilliams.dk

Troels Frost Kvartet.

Udtalelse om: 

Troels Frost Kvartet

Troels Frost Kvartet er en ung dansk kvartet, der både vil og kan gøre sig gældende i fremtiden. De fire musikere spiller smukt og lydhørt, med gode solistiske indslag, men også på det kollektive plan får kvartetten vist en bred og nuanceret vifte af musikalske muligheder med mange stemningsfulde momenter. Troels spiller med god drive og nerve med en rig og mættet klang på sin guitar, med et godt swing og en personlig og udtryksfuld stil (Bjarne Roupé).